Tegelijk gebruik van mobiele scanner, handscanner en smartphone

Gewijzigd op Vr, 10 Mei om 3:50 PM

Het is mogelijk om onze mobiele scanners, handscanners en onze AvayoScanner app allemaal tegelijk te gebruiken. Het maakt niet uit in welke combinaties of aantallen het gebruikt wordt, alles is op elkaar afgestemd.

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn om tijdens de drukste uren van een evenement een medewerker extra aan de deur te zetten met de telefoon, terwijl de medewerker bij minder drukte dan andere dingen kan oppakken.

Tip: Koppel bij twijfel over de hoeveelheid vast de smartphone van de medewerker aan het account want dit moet wel vooraf gebeuren wil deze gebruikt kunnen worden.