Meerdere tickets uit een order tegelijk scannen met mobiele scanner

Gewijzigd op Vr, 10 Mei om 1:35 PM

Wanneer een order uit meerdere tickets bestaat is het mogelijk door één ticket te scannen alle tickets uit die order te verwerken. Op die manier hoef je dus niet alle tickets uit de order één voor één te scannen.

Let op: Dit werkt alleen met de mobiele scanner, dus niet met de AvayoScanner app op de smartphone.

Stap 1:

Zorg dat de scanner klaar is om tickets te scannen. Lees in het artikel ‘Handleiding mobiele scanner Newland’ hoe je dit doet.

Stap 2:

Scan een ticket uit de order via de normale weg.

Stap 3:

Kies na het scannen van het ticket rechtsonder de blauwe knop ‘Order info’.

Stap 4:

Alle tickets van de order komen nu in beeld. Kies bovenaan in de blauwe balk ‘Alle tickets inchecken’. Er verschijnt dan een groen blok waarin wordt weergegeven dat de hele order is gescand.

Let op: gebruik deze optie alleen als alle tickets uit een order gescand moeten worden. Gaat het om een deel van een order? Dan moet je de tickets individueel scannen.