Mail sturen naar selectie ticketkopers/bezoekers

Gewijzigd op Ma, 6 Mei om 9:22 PM

In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om een bepaalde groep van de ticketkopers een mail sturen die de rest van de ticketkopers niet ontvangt. Wanneer bijvoorbeeld een deel van een attractie op een bepaalde dag dicht is vanwege onderhoud, kan het nodig zijn om de bezoekers van die dag daarvan op de hoogte te stellen.


Het is niet mogelijk om via het beheersysteem rechtstreeks een mail te sturen naar een selectie bezoekers. Wel is het mogelijk om via onderstaande stappen de e-mailadressen van een selectie te verkrijgen via de gastenlijst.


Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.


Stap 2:

Ga naar het menu ‘Evenementen’ en klik achter het betreffende evenement op ‘Meer informatie’.Stap 3:

Zoek onder ‘Edities // datum & tijd’ naar de juiste dag. Klik vervolgens op het grijze radertje achter die dag en kies de optie ‘Gastenlijst (xlsx.)’. Er wordt dan een gastenlijst gedownload voor deze dag. Stap 4:

Open de zojuist gedownloade gastenlijst. Filter alle dubbele e-mailadressen er uit (omdat sommige mensen meerdere tickets tegelijk kopen). Nu heb je een opgeschoonde lijst van alle gasten van die dag die je kunt gebruiken om te mailen.


Stap 5:

Herhaal stap 3 en 4 voor elke gewenste dag. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren