Inzien donaties per evenement

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 04:09 PM

Een donatie is een gift/vrijwillige bijdrage en is daarom niet gekoppeld aan een evenement. Daarom is het zoeken van donaties op bezoekdatum niet mogelijk. Ook filteren op een evenement werkt hierbij niet. 


Het beste kun je in de rapportage filteren op aankoopperiode en dan de donaties eruit halen. Dus als een evenement bijvoorbeeld op 1 april is en de tickets zijn boekbaar vanaf 1 februari, dan moet je de donaties van 1 februari t/m 1 april hebben. Deze horen dan bij het evenement. 


Mocht je in de periode van 1 februari t/m 1 april meerdere evenementen hebben dan werkt dit niet. Dan kun je alleen maar kijken naar het totaal gedoneerde bedrag versus de aantallen bezoekers. 


Wanneer je de donaties echt gekoppeld wilt hebben aan een evenement, dan kun je één of meerdere ticketsoorten toevoegen voor donaties. Maak dan bijvoorbeeld een ticket ‘Donaties van € 1,-’ aan en koppel hier de prijs van € 1,- aan. Mensen kunnen dan zo’n “ticket” er bij kopen als ze een donatie willen doen. Op deze manier kun je via de normale weg rapportages draaien en filteren op donaties zodat je per evenement weet wat er aan donaties is binnengekomen. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren