Zelf genres toevoegen (RED/Theatre)

Gewijzigd op Di, 9 Jul om 11:46 AM

Het is mogelijk om evenementen in de agenda te laten filteren op genre zoals de afbeelding hieronder weer geeft.

De standaard genres die er zijn:

Staat het genre wat je zoekt er niet tussen? Dan kun je heel eenvoudig via onderstaande stappen zelf een genre toevoegen.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Algemeen’ en kies ‘Instellingen’.

Stap 3:

Ga naar de knop ‘Genres’.

Stap 4:

Via de knop rechts kun je een eigen genre toevoegen. Vul de naam/omschrijving in en kies voor ‘Gegevens opslaan’. Het genre zal nu aan het overzicht met genres toegevoegd zijn.

Tip: lees het artikel over  hoe het genre te activeren op https://avayo.freshdesk.com/a/solutions/articles/5000887819.