Scannen met de Scan app

Gewijzigd op Tue, 30 Apr 2024 om 02:22 PM

Tip: Lees het artikel ‘Installeren en activeren iPhone en Android Scan app’ voor het installeren en activeren van de Scan app.

Stap 1:

Open de AvayoScanner app op je iPhone, Android smartphone of iPod.

Stap 2:

Druk op het midden van het scherm zodat de camera voor het scannen wordt gestart.

Stap 3:

Richt de camera op de eerste QR-code. Wanneer de code is herkend, zal deze worden gevalideerd.:

Groen? De barcode is goed

Rood?   De barcode is fout (en is al een keer gebruikt)

De ordergegevens worden onder het gekleurde vak getoond.

Stap 4:

Druk opnieuw in het midden van het scherm om het volgende ticket te scannen.

Tips:

• Houd je smartphone en de tickets rustig en stabiel vast.

• Varieer de scanafstand om de optimale afstand vast te stellen.

• Om sneller te kunnen scannen, kan je met meerdere smartphones tegelijk scannen.