Consumptie tickets alleen scannen bij bar

Gewijzigd op Fri, 26 Apr 2024 om 04:10 PM

Je kunt verschillende ticketsoorten laten scannen door verschillende mobiele scanners. Dit is handig wanneer je naast toegangskaarten ook munten/drankjes via de ticketshop verkoopt. Zo kunnen de toegangstickets bij de ingang gecontroleerd worden en de tickets voor de drankjes of de ‘muntenvouchers’ ingewisseld worden bij de bar.

Let op: het instellen van een ticketsoort werkt alleen op de mobiele scanners en niet in de smartphone apps.

Wil je meer hierover weten? Lees dan dit artikel: Scanconfiguraties.