Versturen betaallink

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:53 PM

Het is mogelijk om bezoekers een betaallink te sturen via onderstaande stappen.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Orders’ en kies ‘Verkoop’.

Stap 3:

Kies het evenement waar het om gaat en klik erachter op ‘Bestel’.

Stap 4:

Vul in het scherm wat verschijnt in om hoeveel en welk soort tickets het gaat.

Let op: de tickets blijven 15 minuten gereserveerd. Daarna gaan ze weer in de verkoop.

Stap 5:

Vul in de volgende stap de gegevens van de klant in.

Let op: hier moet een e-mailadres ingevuld worden. Zonder e-mailadres werkt de optie voor de betaallink niet.

Stap 6:

In de laatste stap kun je de overige boekingsopties aangeven. Kies hier voor ‘Betaalwijze - Email met iDEAL betaallink’. Bevestig met de knop ‘Voltooien’ onderaan. Jouw bezoeker krijgt nu automatisch een betaallink toegestuurd en kan de betaling doen. Wanneer er betaald is, krijgt de bezoeker zijn e-tickets in PDF-vorm toegestuurd via de mail.