Instellen geen klantgegevens invullen

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:36 PM

Wil je bij de kassa gewoon tickets verkopen zonder veel te moeten invullen? Dan kun je er voor kiezen om het invullen van klantgegevens uit te zetten via onderstaande stappen.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Gebruikers’ en maak een nieuwe gebruiker aan of kies achter een bestaande gebruiker ‘Bewerken’.

Stap 3:

Zorg er voor dat het vinkje bij ‘Snelle verkoop’ aan staat. Sla op via de knop onderaan.