Tickets printen met Dymo Labelwriter 450

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:54 PM

Naast de online kaartverkoop, is via de online ticketsoftware van Avayo ook mogelijk om kaarten te verkopen aan de kassa. Deze kaarten kunnen dan geprint worden met een reguliere printer, maar ook met een Dymo Labelwriter 450!


Lees hier hoe je tickets aan de kassa kunt verkopen. Daarna kun je onderstaande stappen doorlopen voor het printen met een Dymo Labelwriter 450!


Stap 1:

Download de nieuwste software van de Dymo Labelwriter op https://www.dymo.nl/support?cfid=user-guide voor Windows of Mac.  


Stap 2:

Sluit de Dymo Labelwriter aan op uw computer via de USB-poort. 


Stap 3:

Ga naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.


Stap 4:

Ga naar het menu ‘Orders’ en kies ‘Verkoop’.Stap 5:

Vervolgens staat er nu ook een knop 'Print tickets met Dymo'. Als je hierop klikt, zullen de tickets geprint worden met de Dymo Labelwriter. 


Let op: Zie je geen optie voor printen met de Dymo? Controleer dan of je de software van de Dymo wel geïnstalleerd hebt.Let op: Voor het beste resultaat kan je het beste de volgende labels aanschaffen:

LabelWriter Labels S0929100 - 51 mm x 89 mm, afspraak- / naambadgekaartjes (niet-zelfklevend) papier wit, 1 x 300 etiketten. 
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren