Aanmaken gebruikersaccount organisator

Gewijzigd op Vr, 19 Apr om 11:55 AM

Tip: wil je een gebruiker van een voorverkooppunt aanmaken? Kijk dan bij deze uitleg.


Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.


Stap 2:

Ga naar het menu ‘Gebruikers’. Hier zie je het overzicht met huidige gebruikers en hun rol. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen kies je de optie ‘Voeg gebruiker toe’. Stap 3:

Vul in het scherm wat nu verschijnt alle benodigde gegevens in. Bij ‘Rol’ kun je kiezen tussen Beheerder en Verkoop intern. Hieronder wordt de inhoud van deze rollen uitgelegd.


Beheerder

De Beheerder ziet in het beheersysteem alle knoppen ‘Algemeen’, ‘Evenementen’, ‘Orders’, ‘Korting’, ‘Barcodes’, ‘Gebruikers’ en ‘Rapportage’. Een beheerder heeft alle rechten in het beheersysteem en kan alles inzien. Hij kan alles wijzigen en/of toevoegen aan de ticketshop.


Verkoop intern

De gebruiker met de rol Verkoop intern heeft beperkte toegang. Zodra je deze rol kiest zullen de opties in het menu ook verminderd worden. Het grote verschil zit hem in de e-mail notificaties over o.a. de voorraad barcodes, orders met bankoverboekingen en incasso storneringen.Stap 4:

De nieuwe gebruiker is nu aangemaakt. Je moet nog wel de nieuwe gebruiker op de hoogte brengen van zijn of haar inloggegevens.  

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren