Inloggen en inhoud reseller account

Gewijzigd op Fri, 19 Apr 2024 om 01:59 PM

Heb je nog geen reseller account? Bekijk dan het artikel Toevoegen reseller over hoe de organisator een reseller account kan maken. Wil je eerst weten wat een reseller precies inhoudt? Lees dan het artikel Verschil reseller en voorverkooppunt

Stap 1:

Ga als eerste naar https://www.avayo.nl en ga rechtsboven naar ‘Inloggen’. Log in met het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt gekregen van de organisator.

Stap 2:

Je komt op het overzichtsscherm van je affiliate kaartverkoop account. Hier vind je de link die je kunt delen voor de verkoop van tickets. Ook kun je hier zien hoeveel tickets je als reseller al hebt verkocht en hoeveel er daarmee verdiend is.

Stap 3:

Via het menu ‘Orders’ kun je alle bestellingen in zien. Via het filter kun je op verschillende zaken zoeken.

Stap 4:

Via het menu ‘Rapportage’ kun je de rapportages inzien.