Aanmaken account

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:36 PM

Als terugkerende bezoeker kan het handig zijn een account aan te maken. Dan hoef je niet elke keer opnieuw al je gegevens in te voeren maar kun je snel en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Bij jouw eerste bestelling kan je bij het invoeren van jouw persoonsgegevens aanvinken dat je een account wilt aanmaken en een wachtwoord kiezen. Pas na het afronden van de bestelling wordt het account aangemaakt en kan je er gebruik van maken.

Bij een tweede of meer bestelling kan je via de agenda in de ticketshop inloggen. Er verschijnt dan een menu waar je e-mailadres en wachtwoord ingevuld kan worden.