Tijdslot

Gewijzigd op Mon, 31 Aug 2020 om 02:14 PM

Tijdslot

Tijdens de Corona Crisis is het voor veel organisaties van belang dat tijdsloten kunnen worden toegevoegd aan de ticketshop om de hoeveelheid bezoekers te kunnen reguleren gedurende de dag.

Het toevoegen van edities/tijdsloten kan middels een patroon. Je kunt in het beheersysteem van de ticketshop de functie voor het toevoegen van meerdere tijdsloten vinden onder 'Evenementen' - 'Meer informatie' - 'Edities // datum & tijd'.

Je klikt op de link 'Meerdere'. Zie de pijl hieronder:

Je vult de gegevens in zoals gewenst:

Je controleert wat er zal worden aangemaakt en je bevestigt met de knop 'Nu aanmaken!' of past de waarden aan met de knop 'Terug'.