Werken met tijdsloten

Gewijzigd op Vr, 19 Apr om 3:09 PM

Soms is het handig om voor een evenement met tijdsloten te werken om de hoeveelheid bezoekers te kunnen reguleren gedurende het evenement. Het toevoegen van tijdsloten kan middels een patroon.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga in het beheersysteem naar 'Evenementen' en open het evenement door op 'Meer informatie' te klikken.

Stap 3:

Klik bij ‘Edities // datum & tijd’ op ‘Meerdere(+)’.

Stap 4:

Vul de gegevens in die worden gevraagd en klik op ‘verder’. Er volgt een overzicht met de ingevoerde tijdsloten. Controleer deze en als het juist is bevestig het dan via de knop ‘Nu aanmaken!’. Wijzigingen kun je doorvoeren door met de knop ‘Terug’ naar het vorige scherm te gaan.