Overzicht (niet) gescande tickets

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:58 PM

Het is mogelijk om alle tickets in één Excel-bestand te zetten, waarbij inzichtelijk is welke tickets wel of niet zijn gescand. Indien je de tickets hebt gescand met onze scan app of met onze scanners, dan kan je inzien welke tickets wel of niet gescand zijn. Dit kan je inzien op de gastenlijst. Je kan op de gastenlijst zelfs inzien hoeveel tickets een bezoeker heeft aangeschaft en hoeveel van die tickets er uiteindelijk gescand zijn.


Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.


Stap 2:

Ga in het beheersysteem naar 'Evenementen' en open het evenement door op 'Meer informatie' te klikken. Scroll naar het onderdeel ‘Edities // datum & tijd’ en klik op het grijze radertje achter de betreffende editie. Wanneer je op het grijze radertje aan de rechterkant van de voorstelling gaat staan met uw muis, kun je kiezen voor 'Gastenlijst (xlsx)’.
Stap 3:

Er is een gastenlijst gedownload. Ga naar het bestand op jouw computer en open het Excel-bestand. 


In het bestand zijn de gegevens van de bezoekers zichtbaar. Onder ‘Product’ kan je zien wat voor ticketsoort de bezoeker gekocht heeft. Onder ‘Aantal’ kan je zien hoeveel tickets de bezoeker heeft gekocht en naast ‘aantal’ staat ‘gescand’. Daar kan je aan zien hoeveel tickets er gescand zijn van het aantal tickets dat de bezoeker gekocht heeft.


Voorbeeld: 

Ordernummer 1 van dhr. Jan Test1: dhr. Jan Test1 heeft 10 VIP toegangsbewijzen gekocht. Bij ‘gescand’ staat dat er 8 tickets gescand zijn. Dit betekent dat er 2 tickets van Jan Test1 (nog) niet gescand zijn. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren