Verschillende tarieven online- en balieverkoop

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:49 PM

Het is mogelijk afwijkende tarieven te hanteren bij de balieverkoop. Volg onderstaande stappen om dit in te stellen.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Evenementen’ en kies ‘Meer informatie’ achter het betreffende evenement.

Stap 3:

Ga naar het ‘Prijsplan’ en klik achter de ticketsoort op het grijze radertje en kies ‘Eigenschappen’.

Stap 4:

Ga naar de optie ‘Verkoop’ en kies uit het drop down menu de optie ‘Verkoop intern’. Sla de gegevens op via de knop onderaan.

In het beheersysteem zal bij het ‘Prijsplan’ een roze blokje verschijnen bij de tickets die alleen via de balieverkoop verkocht worden.