Aanmaken gratis evenement

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:28 PM

Je wilt een evenement organiseren welke gratis is,  maar je wil logischerwijs wel weten hoeveel bezoekers je kunt verwachten. Dan kan je gebruik maken van de ticketshop van Avayo. De bezoekers komen in de ticketshop dan niet meer in de betaalomgeving, maar ontvangen wel via de mail hun toegangsbewijs.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Let op: Wil je een nieuw evenement aanmaken? Lees hier hoe dit moet als je een RED abonnement hebt. Heb je een ORANGE abonnement, lees dan hier het artikel hoe je een evenement aanmaakt. Het artikel voor een YELLOW abonnement staat hier. Doorloop deze stappen eerst en ga daarna verder met de stappen hieronder.

Stap 2:

Ga in het beheersysteem naar 'Evenementen' en open het evenement door op 'Meer informatie' te klikken.

Stap 3:

Klik in het scherm wat verschijnt op ‘Wijzig dit evenement’ aan de rechterkant. Vervolgens kies je onderaan voor ‘Uitgebreide opties’.

Stap 4:

In het scherm met de uitgebreide opties zet je het vinkje bij ‘Gratis event’ aan en daarna sla je dit op.

Let op: Alle prijzen in het Prijsplan moeten op nul euro staan. Als dat niet het geval is moet dat nog aangepast worden. Lees hier hoe je dit doet.