Instellen limiet tickets per soort

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:59 PM

Het is mogelijk om per ticketsoort het aantal kaartjes die beschikbaar zijn vast te leggen.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Evenementen’. Kies vervolgens ‘Meer informatie’ achter het evenement waar het om gaat.

Stap 3:

Ga naar het onderdeel ‘Prijsplan’ en klik op één van de ticketsoorten.

Stap 4:

In het scherm wat geopend wordt kun je het ticketbereik instellen met een ‘van’ en ‘tot’ waarde. Wanneer je dus wilt dat er niet meer dan 4 tickets van deze soort per bestelling worden gedaan, dan vul je 1 tot en met 4 in.

Tip: Ook kan je hiermee groepstickets voor een gereduceerd tarief instellen. Je gebruikt dan bijvoorbeeld een bereik van 20 tot 100. De prijs is de ticketprijs per persoon en ieder persoon krijgt een eigen e-ticket.