Toevoegen extra taal

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 04:00 PM

Onze ticketshop ondersteunt: Nederlands, Duits, Engels en Frans. Standaard staat alleen Nederlands aan.

Voor Orange en Yellow kunnen gebruikers zelf de taal aanpassen via onderstaande stappen. Voor Red kun je ons mailen als je één van de andere talen geactiveerd wilt hebben. Mail dan naar support@avayo.nl. Wij zorgen er dan voor dat de andere taal/talen geactiveerd worden.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het scherm ‘Algemeen’ en kies rechts ‘Instellingen’.

Stap 3:

Ga naar het onderdeel ‘Talen’ en zet de gewenste taal op actief.