Welk afzenderadres wordt gebruikt voor de e-mail met de e-tickets?

Gewijzigd op Fri, 08 Mar 2024 om 04:28 PM

E-mails met e-tickets worden allemaal verzonden met het afzenderadres etickets@mail.avayo.nl. De reden dat het alleen vanaf dit adres kan worden verzonden heeft te maken met de steeds strakker ingestelde spamfilters. Met name Hotmail, Live en Outlook mailadressen (beide van Microsoft) zorgen soms voor problemen met de aflevering.

Omdat we deze e-mail vanuit ons eigen domein versturen, hebben we technieken zoals SPF en DKIM kunnen toepassen, waardoor de aflevering beter gegarandeerd kan worden.

Het is altijd verstandig om gebruikers te adviseren om ons e-mailadres toe te voegen aan hun lijst van contactpersonen. Daarmee worden onze mails namelijk wel altijd afgeleverd.

Een andere optie bij problemen kan zijn om de tickets naar jezelf te sturen en daarna door te sturen naar de klant.

Het reply e-mailadres staat wel naar jullie eigen e-mailadres. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt welke is ingevuld in jullie account bij ons. Je kunt via het menu ‘Algemeen’ en dan rechts klikken op ‘Instellingen’ zien welk e-mailadres er is ingevuld bij ‘Email contact formulier’.