Handleiding pinterminal A77

Gewijzigd op Tue, 26 Sep 2023 om 10:23 AM

Het apparaat.

De CCV Compact A77 is de perfecte automaat als je veel waarde hecht aan gemak, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Opstarten

Rechts bovenaan, aan de zijkant, zit de aan/uit knop. Houdt deze enkele seconden ingedrukt, tot het apparaat kort trilt. Het opstarten is begonnen. Onderstaande scherm verschijnt.

Wacht enige tijd tot het apparaat is opgestart. Onderstaande scherm verschijnt.

Druk op de cirkel, onderaan het scherm, in de zwarte balk.

Start nu de app (PayStart) op.

De pin terminal is gebruiksklaar.

Pinnen

Toets het bedrag in wat gepint moet worden en druk op de blauwe knop met de tekst "Afrekenen" onderaan.

Wacht tot de klant betaald heeft. De kaart kan worden ingestoken of contactloos worden verwerkt.

De pin transactie is mislukt (rood) of gelukt (groen).

Na een geslaagde betaling wordt de mogelijkheid geboden om een pinbon te mailen. Meestal zal er direct opnieuw een pintransactie worden gestart.

Dagafsluiting

Aan het einde van de dag of periode kan een dagafsluiting worden gemaild. Hiervoor dient eenmalig het juiste e-mailadres te worden ingesteld. Je doet dit via het tandwiel onderaan het scherm.

Druk op configureer e-mailadres. Vul het juiste e-mailadres in en bevestig deze.

Daarna gebruik je de kalenderknop onderaan om de dagafsluiting te starten.

Vul in het volgende scherm het wachtwoord 99999 in.

De dagafsluiting wordt nu verwerkt.

De dagafsluiting is gereed. Alle tellers zijn gereset. Er is een e-mail onderweg naar het ingestelde e-mailadres.

Druk op doorgaan en de pin terminal is weer gereed voor gebruik.