Ticketshop op Facebook

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:52 PM

Het is mogelijk om een link van jouw ticketshop toe te voegen op jouw Facebook-pagina via een directe boekingslink.

Let op: het instellen werkt niet op de mobiele telefoon. Om een link van de ticketshop toe te voegen aan je Facebook-pagina dien je dit op de computer in te stellen.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Evenementen’. Kies vervolgens ‘Meer informatie’ achter het evenement waar het om gaat.

Stap 3:

Er verschijnt een scherm met daarop alle gegevens van het evenement. Rechts staat de ‘Directe boekingslinks(s)’ welke nodig is om jouw ticketshop zichtbaar te maken op jouw website.

Kopieer de directe boekingslink, log in op jouw Facebookpagina als beheerder en plak de directe boekingslink in jouw Facebook-pagina waar je deze wilt hebben staan.