Wilt u een link van uw ticketshop ook op uw Facebookpagina?

Dat kan!

Log in op Facebook als 'Beheerder' van uw pagina.

Let op! Dit werkt niet op de mobiele telefoon. Om een link van de ticketshop toe te voegen aan Facebook, dient u dit op de computer in te stellen.

Daarna ziet u rechtsboven in beeld staan 'Knop toevoegen' en hier klikt u op.

Daarna kiest u 'Nu boeken' en voegt u uw link toe: https://domeinnaam.avayo.nl (hier vult u uw domeinnaam in)

Uiteraard kun je ook kiezen voor een directe eventlink. Deze is te vinden onder 'Evenementen' - 'meer informatie'.

Succes met de verkoop!