Kopiëren evenement

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:27 PM

Organiseer je jaarlijks een evenement? Dan kan je het beste het evenement kopiëren, zodat niet alle gegevens van voorgaande jaren verloren gaan.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga in het beheersysteem naar 'Evenementen' en open het evenement door op 'Meer informatie' te klikken.

Stap 3:

Klik in het scherm wat verschijnt op ‘Wijzig dit evenement’ aan de rechterkant.

Stap 4:

Voeg aan de titel het jaartal van het vorige evenement toe. Zet het vinkje bij ‘Actief uit en sla de wijzigingen op via de knop onderaan.

Stap 5:

Het evenement staat nu in het archief. Ga naar het menu Evenementen en dan naar ‘Archief’. Zoek in de lijst die dan verschijnt het juiste evenement op en kies ‘Kopie’ erachter.

Let op: Het maken van een kopie zal enige tijd in beslag nemen. De kopie van het evenement opent automatisch zodra deze gereed is.

Stap 6:

Wijzig de naam van het nieuwe evenement. Verander eventueel ook andere gegevens en sla op via de knop onderaan.

Stap 7:

Verwijder de edities die er nog in staan via het grijze radertje achter de editie.

Stap 8:

Voeg vervolgens weer nieuwe edities toe met de juiste gegevens van het nieuwe evenement.

Stap 9:

Controleer of het prijsplan nog actueel is. Zo niet, verander deze dan ook via de optie ‘Bewerken’.