Eigen tekst plaatsen bij het handmatig versturen van tickets

Gewijzigd op Di, 25 Jun om 12:03 PM

Het is mogelijk om een extra opmerking te plaatsen in de mail bij het (opnieuw) handmatig versturen van tickets via de mail. Dit kan bijvoorbeeld  handig zijn wanneer er persoonlijk contact is geweest over tickets en je daar naar wil verwijzen. Dan kan bijvoorbeeld de tekst ‘Hierbij, zoals zojuist telefonisch besproken, uw tickets.’ worden toegevoegd.

De toegevoegde tekst wordt bovenin de mail, in een kader weer gegeven waardoor deze goed opvalt.

Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

Ga naar het menu ‘Orders’ en kies ‘Informatie’ achter de betreffende order.

Stap 3:

Ga naar de knop ‘Tickets mailen’. Er verschijnt dan een nieuw tabblad.

Stap 4:

Vul de gewenste tekst in en druk op ‘OK’. De tickets zijn nu verzonden met de extra opmerking er bij. Deze opmerking staat in de mail bovenaan en in een kader zodat deze goed opvalt.