(Eenmalige) automatische incasso (ORANGE / Festival / Leisure / Party)

Gewijzigd op Vr, 19 Apr om 11:23 AM

Er zijn altijd bezoekers die nog niet met internetbankieren werken. Voor deze doelgroep is er een oplossing: de automatische incasso. 

Met een eenmalige automatische incasso kan eenvoudig bij de bezoeker geld geïncasseerd worden. Je hoeft alleen het IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling in te voeren, waarna de betaling kan worden gestart. Nadat het geld succesvol van de rekening is geïncasseerd zullen de tickets automatisch worden gemaild naar de klant. 


Let op: er zitten ook nadelen aan de automatische incasso. Een klant heeft bij een eenmalige machtiging de mogelijkheid om tot 56 dagen het geld terug te vorderen. Hiermee vervalt niet zijn betalingsverplichting, maar het is dan wel aan jou als organisator om het te vorderen bedrag wederom te innen. Het zou kunnen dat jouw evenement ondertussen al geweest is, wat het innen dan nog lastiger maakt.

We adviseren dan ook om een eenmalige incasso alleen toe te passen voor de doelgroep die echt geen beschikking heeft over internetbankieren.


Stap 1:

Ga als eerste naar https://admin.avayo.nl/ en log in met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Je komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.


Stap 2:

Ga naar het menu ‘Orders’ en kies ‘Verkoop’.Stap 3:

Ga naar het juiste evenement en kies daarachter ‘Bestel’. Stap 4:

Doorloop de stappen in het scherm die volgen. Kies in het overzicht bij de betaalwijze voor een ‘Eénmalige incasso’ en vul hier de gevraagde gegevens in. Rond af via de knop ‘Voltooien’ onderaan. 


Let op: Deze stappen kunnen per abonnement en ook per evenement wisselen. Ze hoeven dus niet exact gelijk te zijn aan onderstaand voorbeeld.


Tip: De stap betreft het invullen van je gegevens is optioneel. Wil je liever geen klantgegevens invullen? Je kunt hier lezen hoe je de stap van de klantgegevens kunt overslaan.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren