Handleiding

Mobiele scanner: Speedata KT40

Om gebruik te kunnen maken van de mobiele scanner doet u de scanner aan met de ‘aan/uit’-knop. U wacht even en de scanner start automatisch de app ‘AvayoScanner’.

Voordat u kunt gaan scannen meldt u de scanner als eerste aan op het WIFI netwerk. U gaat terug naar het hoofdscherm d.m.v. het rondje (zie foto hieronder), u klikt op ‘Instellingen’ (idem) en meldt u de scanner aan op het WIFI netwerk.

Wanneer de scanner is verbonden met WIFI kunt u op de AvayoScanner app klikken en dan start de scan applicatie.

Scanners testen

Om de scanner te testen, scant u onderstaande QR-code. U houdt de scanknop ingedrukt totdat de barcode is gescand.

Wanneer het scannen goed gaat, zal een blauw vlak verschijnen met de tekst:

“Ticket scanner operationeel”.

Evenement afgelopen?

Na het evenement ontvangen wij de scanners zo spoedig retour naar het volgende adres:

Avayo

Kalverkampen 20

9417 TH Spier

Mocht u nog vragen hebben, of iets niet geheel begrijpen, dan horen we dit uiteraard graag van u door te bellen naar 0593 – 712 010 of via de mail support@avayo.nl.

Succes!