Stap 1: Log in met uw e-mailadres en wachtwoord in het beheersysteem.

https://admin.avayo.nl/

Stap 2: Ga naar het kopje ‘Orders’ – ‘Verkoop’ en hier kunt u de gewenste tickets bestellen.

Stap 3: Selecteer het ticketsoort en vul de hoeveelheid in.

Stap 4: Vul de gegevens van de bezoeker in.

Deze stap is optioneel en kun je bij ‘Gebruikers’ – ‘Balieverkoop’ – ‘bewerken’ de optie ‘snelle verkoop’ aanvinken om de stap ‘Klantgegevens’ over te slaan.

Stap 5: Tot slot controleert u bij deze stap of u alle gegevens correct hebt ingevuld en kunt u nu de tickets afrekenen, printen en meegeven. Een andere optie is om de tickets te mailen.