Aanmaken tickets zonder iDEAL

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:45 PM

Stap 2:

Ga in het menu ‘Orders’ naar de knop ‘Verkoop’.

Stap 3:

Kies achter het juiste evenement de optie ‘Bestel’.

Stap 4:

Doorloop de stappen in het scherm die volgen.

Let op: Deze stappen kunnen per abonnement en ook per evenement wisselen. Ze hoeven dus niet exact gelijk te zijn aan onderstaand voorbeeld.

Tip: De stap betreft het invullen van je gegevens is optioneel. Wil je liever geen klantgegevens invullen? Je kunt hier lezen hoe je de stap van de klantgegevens kunt overslaan.

Stap 5:

Na het doorlopen van het bestelproces zie je een overzicht van je order die je kunt controleren. Daarna kun je desgewenst het ticket afrekenen, printen en meegeven. Een andere optie is om de tickets naar de klant te mailen.