Wilt u uw ticketshop ook op uw Facebookpagina?

Dat kan!

Log in op Facebook als 'Beheerder' van uw pagina.

Als u in het beheersysteem inlogt, vindt u onder het kopje 'Algemeen' - 'Integratie' de link om uw ticketshop toe te voegen aan uw Facebookpagina.

Let op! Dit werkt niet op de mobiele telefoon. Om de ticketshop toe te voegen aan Facebook, dient u dit op de computer in te stellen.

Wanneer u de link hebt gebruikt, opent Facebook in een nieuwe pagina en ziet u onderstaande afbeelding op Facebook:

U selecteert de Facebook-pagina waarop u de ticketshop wilt tonen. Vervolgens klikt u op 'Add Page Tab'.

U krijgt de melding dat het toevoegen is gelukt.

Daarna gaat u naar uw pagina op Facebook naar 'Instellingen' (1) - 'Pagina bewerken' (2) en sleept u 'Koop tickets' (3) naar boven, zodat de ticketshop goed zichtbaar is op Facebook.

Succes met de verkoop!