Wilt u uw ticketshop ook op uw Facebookpagina?

Update 19-5-2021: momenteel is het helaas niet meer mogelijk om met minder dan 2000 likes  de ticketshop toe te voegen aan je FB pagina. Mocht er een oplossing komen, dan zullen we dat hier vermelden.

Facebook heeft sinds december 2017 haar beleid aangepast voor wat betreft het gebruik van "Page tab apps", dit is waarmee we de ticketshop op FB beschikbaar maken.

Omdat er misbruik van gemaakt werd is het alleen nog maar mogelijk om de app te installeren wanneer je 2000 of meer likes op je pagina hebt. Wanneer je dit niet hebt, is er nog een alternatieve route. Het is namelijk dat je de ontwikkelaar van onze Avayo Facebook app toevoegt als beheerder aan je pagina. Daarmee worden de juiste rechten toegevoegd en kun je de app toevoegen aan je FB pagina.

Lees hier hoe dat werkt (Engels):
of

Account van de FB developer:

Log in op Facebook als 'Beheerder' van uw pagina.

Als u in het beheersysteem inlogt, vindt u onder het kopje 'Algemeen' - 'Integratie' de link om uw ticketshop toe te voegen aan uw Facebookpagina.

Let op! Dit werkt niet op de mobiele telefoon. Om de ticketshop toe te voegen aan Facebook, dient u dit op de computer in te stellen.

Wanneer u de link hebt gebruikt, opent Facebook in een nieuwe pagina en ziet u onderstaande afbeelding op Facebook:

U selecteert de Facebook-pagina waarop u de ticketshop wilt tonen. Vervolgens klikt u op 'Add Page Tab'.

U krijgt de melding dat het toevoegen is gelukt.

Daarna gaat u naar uw pagina op Facebook naar 'Instellingen' (1) - 'Pagina bewerken' (2) en sleept u 'Koop tickets' (3) naar boven, zodat de ticketshop goed zichtbaar is op Facebook.

Succes met de verkoop!