Evenement kopiëren

Gewijzigd op Fri, 27 Sep 2019 om 01:17 PM

Organiseert u jaarlijks een evenement? Dan kunt u het beste het evenement kopiëren, zodat niet alle gegevens van voorgaande jaren verloren gaan.

Stap 1:

Ga naar https://admin.avayo.nl/ en log in met de door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Stap 2:

Ga in het beheersysteem naar 'Evenementen' - 'meer informatie' en klik op 'Wijzig evenement'. Voeg aan de omschrijving het jaartal van het vorige evenement toe. Bijvoorbeeld 'Avayo Event 2016'. Zet vervolgens het evenement op inactief, door het vinkje bij 'Actief' uit te zetten en sla de wijzigingen op.

Stap 3:
Het evenement staat nu in het 'Archief'. Ga naar het evenementen archief via 'Evenementen' en dan ziet u aan de rechterzijde van de pagina de knop 'Archief' staan. Klik vervolgens bij het gewenste evenement op 'Kopie'.

Het maken van een kopie zal enige tijd in beslag nemen.

Stap 4:

Tot slot wijzigt u de naam van het nieuwe evenement. Dit doet u weer bij 'Evenementen' - 'meer informatie' - 'Wijzig evenement'.

Nu kunt u in het nieuwe evenement wijzigingen doorvoeren. Bijvoorbeeld, u kunt het prijsplan aanpassen.