Extra informatie tonen in de ticketshop?

Gewijzigd op Fri, 27 Sep 2019 om 01:18 PM

U kunt op drie manieren extra informatie kwijt in de ticketshop:

1. Via een 'info-knop' bij de ticketsoorten

2. Extra evenement informatie

3. Extra informatie bij de bestelstappen

1. Info-knop:

Stap 1:

Als eerste gaat u naar https://admin.avayo.nl/ en logt u in met de door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord. U komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

U gaat naar 'Evenementen' - 'Meer informatie'. Onderaan de pagina bij 'Prijsplan', klikt op het grijze radartje. U ziet de functie 'Eigenschappen' staan en hier kunt u uw informatie voor de 'info-knop' kwijt in het kader 'Extra product uitleg'.

Stap 3:

Tot slot slaat u de gegevens op.

2. Evenement informatie:

Stap 1:

Als eerste gaat u naar https://domeinnaam.avayo.nl/admin en logt u in met de door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord. U komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:

U gaat naar 'Evenementen' - 'Meer informatie' - 'Wijzig dit evenement'. Vervolgens ziet u een tekstvak staan waarin u optioneel extra evenement informatie in kwijt kunt.

Stap 3:

Wanneer u uw tekst heeft getypt, moet u nog wel de functie aanzetten. Dit kan onderaan de pagina bij 'Uitgebreide opties' en dan door een vinkje te zetten voor 'Toon beschrijving', zoals hieronder aangegeven.

Stap 4:

Tot slot slaat u de gegevens op.

3. Extra informatie bij de bestelstappen:

Stap 1:

Als eerste gaat u naar https://domeinnaam.avayo.nl/admin en logt u in met de door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord. U komt dan in het beheersysteem van de ticketshop.

Stap 2:
U gaat naar 'Algemeen' - 'Instellingen'. Onderaan de pagina kunt u de extra informatie bij de bestelstappen kwijt. Deze informatie wordt in het geel in de ticketshop weergegeven. Wilt u dat de tekst alleen zichtbaar is als een bezoeker op een 'i-knop' klikt? Dan verwijs ik u graag naar de info-knop die in dit artikel als eerste is uitgelegd.

Stap 3:

Tot slot slaat u de gegevens op door in het grijze vlak ernaast te klikken. Deze pagina kent geen 'opslaan-knop'.