Evenement(en) aangemaakt?

Wanneer u de uw ticketshop heeft ingericht, zult u waarschijnlijk nieuwsgierig zijn hoe de tickets die uw klanten ontvangen eruit zien.

U kunt als volgt een voorbeeldticket aanmaken:

Ga in het beheersysteem naar 'Evenementen' - 'meer informatie' en dan ziet u aan de rechterzijde de knop 'Ticketvoorbeeld'. Wanneer u hierop klikt, ziet u hoe uw ticket eruit ziet.

In dit voorbeeld ziet u dan het volgende ticket:

Wilt u in het beheersysteem zelf de stappen van een bestelling doorlopen en een voorbeeldticket maken?

De stappen staan hieronder beschreven:

Om een voorbeeldticket uit te draaien, gaat u in het beheersysteem naar het kopje 'Orders', daar klikt u op de button 'Verkoop' en vervolgens op 'Bestel tickets'.

U selecteert de ticket die u graag wilt inzien:

Vervolgens gaat u 'Naar stap 2: Uw gegevens'.

Dan klikt u op 'Naar stap 3: Overzicht' en ziet u het overzicht van uw bestelling.

Tot slot kunt u de 'Tickets genereren' en worden de voorbeeldtickets aangemaakt.

Dan kunt u de 'Tickets downloaden' en kunt u uw ticket inzien.

Vergeet niet tot slot de order te annuleren onder de knop 'Order annuleren', zodat uw voorraad in orde blijft en alle tickets weer in de verkoop gaan.