Update order rapportage

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:56 PM

Via het menu ‘Rapportage’ zijn er rapportages op te vragen. Er kan gefilterd worden op verschillende opties en vervolgens moet je op ‘Rapport vernieuwen’ klikken om de rapportage van de gekozen optie te zien. De rapportage wordt iedere nacht bijgewerkt. De gegevens die zichtbaar zijn dus tot en met gisteren bijgewerkt. Het kan daardoor zijn dat je meer orders ziet staan dan er in de rapportage staan.